Učitavam sadržaj... Učitavanje ovisi o brzini vašeg interneta.

Future Thermo Box – katalog!

Preuzmite novi katalog Thermo Future Box proizvoda za sve restorane, cateringe, pekare, slastičare, dostavljače i sve ostale!

Cijeli asortiman proizvoda pogledajte na našem Webshopu!

ODK – Orsa Drinks

ODK je osnovan 1994. godine u Italiji a 2009. izlazi na globalno tržište te širi poslovanje na više od 30 država. Samo neki od brendova kojima je ODK partner su Starbucks, WFA (svjetska flair udruga), EBS (jedna od najvećih Europskih škola barmena) te Barmen.hr (vodeća škola za barmene i edukacije u ugostiteljstvu u Hrvatskoj i balkanskoj regiji)

ODK nudi više od 40 okusa voćnih pirea s do 50 posto udjela pravog voća, koji se koriste kao praktičan nadomjestak voću u raznim koktelima i bezalkoholnim napitcima. ODK isto tako proizvodi koncentrirane sirupe s kojima uz samo 1 do 2 centilitra možete dodati novu dimenziju okusa vašim pićima te ugostiteljsku opremu. Svi pirei i sirupi nakon otvaranja mogu stajati do 3 mjeseca na sobnoj temperaturi što znatno smanjuje neizbježan trošak otpada koji nastaje kod korištenja bilo kojih svježih namjernica. Osim za pića, ODK proizvodi mogu se koristiti i u izradi slastica te toplih napitaka.

 

ODK posvećuje važnost svojim potrošačima, konstantno prati svjetske trendove te izlazi van sa suvremenim okusima i adaptira svoje recepture kako bi konstantno proizvodili najbolji mogući proizvod. Posebnu pažnju posvećuje barmenima koji su u kontaktu sa samim proizvodom te sluša i implementira njihove savijete, od same kvalitete, primjene iza bara do praktičnosti pakiranja.

Jedna stvar kojom se dičimo je naš princip edukacije kupaca i barskog osoblja, masterclassovi o izradi sezonskih koktela te implementiranja naših proizvoda u barski program koja je od sada dostupna i vama!

Pratite ODK Croatia Facebook stranicu te Instagram #odkcroatia i uživajte u novim i kreativnim receptima za koktele i savjetima za korištenje!

Three Cents Beverages

Three Cents Artisanal Beverages je kompanija osnovana u prosincu 2014. godine od strane trojice Grčkih barmena (George Bagos, George Tsirikos i Dimitris Dafopoulos uz pomoč Grčkog uvoznika i distributera Vassilis-a Kalantzis-a) kako bi kreirali najbolja moguća gazirana pića za sastojke svojih koktela.

Ime Three Cents inspirirano je pokretom artističkih soda fontana krajem 19. stoljeća koje bi miješale prirodnu izvorsku vodu sa ugljikovim dioksidom kako bi rekreirale prirodne mineralne vode za koje se vjerovalo da imaju mnoge zdravstvene učinke. Takva gazirana voda prodavala bi se za dva centa te se u žargonu nazivala „two cent plain“, kako se zove i naša obična gazirana voda, a uz dodatak sirupa s okusom kojega bi operater pipe samostalno kreirao kako bi dodao nivo okusa svojim sodama, koštala bi tri centa. Od tuda dolazi naziv Three Cents.

Three Cents proizvodi gazirana pića najveće moguće kvalitete, koristeći samo najbolje prirodne sastojka. Naša gazirana pića kreirana su prema potrebama i željama barmena, a zbog visoke gaziranosti posebno su prilagođena za miješanje s alkoholom. Od okusa nudimo Grapefruit Sodu, Ginger Beer, Tonik, Egejski Tonik, Lemon Tonik te Soda Vodu. Osim visoke kvalitete (iza čega stoje recenzije na portalu Diffordsguide) od konkurencije nas odvaja jedinstvena Grapefruit Soda te naš individualan način pristupa izradi pića. Pošto su Three Cents gazirana pića napravljena od strane barmena, sa visokom gaziranošću i fokusom na primjeni naših proizvoda u baru, nudimo jedinstvenu podršku te edukaciju osoblja i implementaciju našeg asortimana u barski program.

Od sada je Three Cents prisutan i u Hrvatskoj. Uvoznik i distributer za Three Cents Beverages je Scorpio d.o.o. stoga nas slobodno kontaktirajte.

Three Cents Croatia možete pratiti na Facebook stranici te Instagramu gdje vas očekuju brojni noviteti iz barske industrije.

Rastakanje pjenušaca – akcija

Kako bi Vaše proslave bile nezaboravne, iskoristite naše profesionalne barmene za posluživanje pjenušca Vašim obiteljima i gostima. Na ovaj način ne morate brinuti za nabavu pjenušca, pranje ili lom čaša već opušteno nazdravite u ovom blagdanskom razdoblju.

Opcije:

 • 299kn sa PDV-om uključuje:
  • rastakanje pjenušca do 8 ljudi
  • kvalitetan pjenušac
  • čaše
  • barmena za rastakanje
 • 499kn sa PDV-om uključuje:
  • rastakanje pjenušaca do 20 ljudi
  • kvalitetan pjenušac
  • čaše
  • barmena za rastakanje
 • za više osoba pošaljite upit na [email protected] ili nazovite 051/320-633

*Akcija vrijedi do 30.12.2016. i odnosi se na lokacije do 15km od centra Rijeka. Ostalo po upitu.

 

Pobjednici nagradne igre 21.10.2016

Dragi naši,

još jednom Vam se svima zahvaljujemo na sudjelovanju u nagradnoj igri. S obzirom da ste se odazvali u stvarno velikom broju odlučili smo Vam pripremiti malo iznenađenje. Umjesto obećanih 6 shakera, darujemo Vam 10 shakera, odnosno darujemo pet parova. U nastavku možete vidjeti sretne dobitnike, te molimo iste da nam se jave u inbox najkasnije do ponedjeljka kako bi se dogovorili o isporuci. Ukoliko se dobitnici ne jave do navedenog dana, nagrada im propada.


PROČITAJ VIŠE

Cocktail catering

Iskoristite promo razdoblje i zgrabite 50 koktela gratis. Ukoliko uskoro pripremate djevojačku, momačku, vjenčanje, rođendan, godišnjicu, team buliding za svoje zaposlenike ili otvarate novi objekt, zatražite ponudu za cocktail catering.
PROČITAJ VIŠE

Preseljenje na novu adresu

 

Dragi naši prijatelji, suradnici, partneri i kupci,

želimo Vas obavjestiti da se poslovnica firme Scorpio d.o.o. preselila na adresu Eugena Kovačića 2 od 22. kolovoza 2016. Naš novi izložben prostor u kojem možete pronaći široki izbor ugostiteljske opreme nalazi se u prizemlju trgovačkog centra Andrea na Turniću, pored poslovnice firme Eurotrade d.o.o.
PROČITAJ VIŠE

Ugostiteljska oprema potrebna za izradu koktela

Želite pripravljati koktele u svom objektu, a niste baš sigurni što Vam je sve potrebno? Nema problema, u ovom članku možete doznati sve o navedenoj temi.

Ugostiteljska industrija je zahtjevno i teško područje za početak ostvarivanja pozitivnih rezultata poslovanja, posebno na početku kada brojni objekti i barovi dožive početne neuspjehe, a sve to zbog nepravovremenog planiranja, organizacije i nabavke kvalitetne opreme, koja bi unificirala i istaknula njihovu uslugu.
PROČITAJ VIŠE

Sajam Adriatic Gastro Show

Bili smo jedni od izlagača na festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show u Splitu od 22.-25. veljače 2016. Ove godine su posjetitelji mogli vidjeti novitete koje smo uveli. U suradnji s Udrugom konobara i barmena Hrvatske posjetitelji su mogli kušati koketele iz ruku profesionalaca. U nastavku je galerija slika.


PROČITAJ VIŠE