Učitavam sadržaj Učitavanje ovisi o brzini vaše veze!

« nazad

Gazirana voda 200 ml

Gazirana voda 200 ml

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 5 Bodova!
4,98 kn bez PDV-a
SKU: 811105

Gazirana Voda 200 ml
Kartonsko pakiranje: 24 kom
Proizvođač: Three Cents
Zemlja porijekala: Grčka

Dva sasojka, ugljikov dioksid i prirodna izvorska voda koja dolazi iz gradića Rododafni u Grčkoj. Ta voda se koristi za sva naša gazirana pića te se isto tako svi proizvodi gaziraju na visokom pritisku od 5 atmosfera što ih čini idealnim na miješanje i izvlačenje arome pića. • Opis

  Opis prozivoda

  Gazirana Voda 200 ml
  Kartonsko pakiranje: 24 kom
  Proizvođač: Three Cents
  Zemlja porijekla: Grčka

  Dva sasojka, ugljikov dioksid i prirodna izvorska voda koja dolazi iz gradića Rododafni u Grčkoj. Ta voda se koristi za sva naša gazirana pića te se isto tako svi proizvodi gaziraju na visokom pritisku od 5 atmosfera što ih čini idealnim na miješanje i izvlačenje arome pića.

 • Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Zapremnina

 • Recenzije (0)
  Recenzije

  There are no reviews yet, would you like to submit yours

  Be the first to review “Gazirana voda 200 ml”

 • Dostava i plaćanje

  Dostava

  Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Pročitaj više!

  Plaćanje

  Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Scorpio-u d.o.o. jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Scorpio webshop-a. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Scorpio webshopa. Pročitaj više!