Učitavam sadržaj... Učitavanje ovisi o brzini vašeg interneta.

« Nazad na prethodnu stranicu

Ice crusher V90 Ceado

Ice crusher V90 Ceado

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 4.435 Bodova!
4.435,20 Kn bez PDV-a
SKU: 412001

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Model:  Ice crusher V90
900 okretaja
150W, 220-240 V, 50-60 Hz
Težina net/gross: 4,2/5,1 kg
Dimenzije: 210x230x460h mm
Proizvođač: Ceado
Zemlja porijekla: Italija • Opis

  Opis proizvoda

  Ice crusher je prva vertikalna drobilica leda u komercijalnom sektoru. Uz svoje čelične oštrice i snažan motor, V90 drobi led u samo nekoliko sekundi na veličinu koja je savršena za pripremu koktela kao što su Caipirinha ili Mojito. Zahvaljujući originalnom patentiranom sistemu kapacitet mu je čak 2kg u minuti to čini nevjerovatni 120 kg u jednom satu. Kao takav savršen je za korištenje u pripremi pojedinačnih koktela jer zbog svoje brzine može se led stavljati direktno u čašu ili se može pripremiti u kratkom roku velika količina leda potrebna za nekoliko sati rada. Kućište je od lagane slitine dok je posuda za led čelična. Isto kao i drugi Ceado proizvodi ima patentirani sistem sigurnosnog gašenja. Uz mnoge isprobane drobilice, V90 je zaslužio naše maximalno povjerenje i zbog toga stoji kao naša preporuka broj 1
 • Recenzije (0)

  Recenzije

  There are no reviews yet, would you like to submit yours?

  Be the first to review “Ice crusher V90 Ceado”

 • Dostava i plaćanje

  Dostava

  Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Pročitaj više!

  Plaćanje

  Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Scorpio-u d.o.o. jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Scorpio webshop-a. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Scorpio webshopa. Pročitaj više!