Učitavam sadržaj Učitavanje ovisi o brzini vaše veze!

« nazad

Pink Grapefruit Soda 200 ml

Pink Grapefruit Soda 200 ml

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 9 Bodova!
8,78 kn bez PDV-a
SKU: 811101
Dostupnost: Nema na zalihi

Pink Grapefruit 200 ml
Gazirano pića sa okusom grejpa
Kartonsko pakiranje: 24 kom
Proizvođač: Three Cents Beverages
Zemlja porijekala: Grčka

Početak te inspiracija Three Cents brendu, kreirana je kako bi se rekreiralo meksičko nacionalno piće, Paloma, te se još uvijek proizvodi prvotnom metodom sa svim prirodnim sastojcima i korom svježeg grejpa kako bi se izvukla aromatična esencijalna ulja tog citrusa. Ocijenjena sa izvanrednom (5+) ocjenom na portalu diffordsguide.com, najbolja je grejpfrut soda na tržištu te novitet na našem. • Opis

  Pink Grapefruit 200 ml
  Kartonsko pakiranje: 24 kom
  Proizvođač: Three Cents
  Zemlja porijekla: Grčka

  Početak te inspiracija Three Cents brendu, kreirana je kako bi se rekreiralo meksičko nacionalno piće, Paloma, te se još uvijek proizvodi prvotnom metodom sa svim prirodnim sastojcima i korom svježeg grejpa kako bi se izvukla aromatična esencijalna ulja tog citrusa. Ocijenjena sa izvanrednom (5+) ocjenom na portalu diffordsguide.com, najbolja je grejpfrut soda na tržištu te novitet na našem.

 • Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Zapremnina

 • Recenzije (0)
  Recenzije

  There are no reviews yet, would you like to submit yours

  Be the first to review “Pink Grapefruit Soda 200 ml”

 • Dostava i plaćanje

  Dostava

  Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Pročitaj više!

  Plaćanje

  Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Scorpio-u d.o.o. jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Scorpio webshop-a. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Scorpio webshopa. Pročitaj više!