Učitavam sadržaj Učitavanje ovisi o brzini vaše veze!

ODK – Orsa Drinks

ODK je osnovan 1994. godine u Italiji a 2009. izlazi na globalno tržište te širi poslovanje na više od 30 država. Samo neki od brendova kojima je ODK partner su Starbucks, WFA (svjetska flair udruga), EBS (jedna od najvećih Europskih škola barmena) te Barmen.hr (vodeća škola za barmene i edukacije u ugostiteljstvu u Hrvatskoj i balkanskoj regiji)

ODK nudi više od 40 okusa voćnih pirea s do 50 posto udjela pravog voća, koji se koriste kao praktičan nadomjestak voću u raznim koktelima i bezalkoholnim napitcima. ODK isto tako proizvodi koncentrirane sirupe s kojima uz samo 1 do 2 centilitra možete dodati novu dimenziju okusa vašim pićima te ugostiteljsku opremu. Svi pirei i sirupi nakon otvaranja mogu stajati do 3 mjeseca na sobnoj temperaturi što znatno smanjuje neizbježan trošak otpada koji nastaje kod korištenja bilo kojih svježih namjernica. Osim za pića, ODK proizvodi mogu se koristiti i u izradi slastica te toplih napitaka.

 

ODK posvećuje važnost svojim potrošačima, konstantno prati svjetske trendove te izlazi van sa suvremenim okusima i adaptira svoje recepture kako bi konstantno proizvodili najbolji mogući proizvod. Posebnu pažnju posvećuje barmenima koji su u kontaktu sa samim proizvodom te sluša i implementira njihove savijete, od same kvalitete, primjene iza bara do praktičnosti pakiranja.

Jedna stvar kojom se dičimo je naš princip edukacije kupaca i barskog osoblja, masterclassovi o izradi sezonskih koktela te implementiranja naših proizvoda u barski program koja je od sada dostupna i vama!

Pratite ODK Croatia Facebook stranicu te Instagram #odkcroatia i uživajte u novim i kreativnim receptima za koktele i savjetima za korištenje!

Ostavite komentar