Učitavam sadržaj Učitavanje ovisi o brzini vaše veze!

« nazad
Novo!

Balloon Glass 70 cl – 8/1

Balloon Glass 70 cl – 8/1

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 20 Bodova!
19,74 kn bez PDV-a
SKU: 281003
Dostupnost: Nema na zalihi

Plastična čaša za crno vino ili gin&tonic. Ova čaša je idealna za beach barove, šankove na bazenima ili noćnim klubovima. Za sve one koji zaziru od razbijenog stakla. Ova čaša na prvi pogled izgleda identično kao i staklena. Periva je u perilici za suđe i iznimno izdržljiva. • Opis
  Čaša Ballon Glass napravljena je od tritana i samim time idealna za beach barove, bazene, klubove i sve ostale koji se bore s razbijenim staklenim čašama. Na prvi pogled ova čaša izgleda kao i staklena. Idealna je za gin&tonic kombinacije ili crno vino.
 • Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Materijal

  Zapremnina

 • Recenzije (0)
  Recenzije

  There are no reviews yet, would you like to submit yours

  Be the first to review “Balloon Glass 70 cl – 8/1”

 • Dostava i plaćanje

  Dostava

  Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Pročitaj više!

  Plaćanje

  Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Scorpio-u d.o.o. jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Scorpio webshop-a. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Scorpio webshopa. Pročitaj više!