Učitavam sadržaj Učitavanje ovisi o brzini vaše veze!

« nazad
Novo!

Cherry Soda 200 ml

Cherry Soda 200 ml

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 9 Bodova!
8,78 kn bez PDV-a
SKU: 811108

Cherry Soda 200 ml
Gazirano piće s okusom trešnje i badema
Kartonsko pakiranje: 24 kom
Proizvođač: Three Cents
Zemlja porijekla: Grčka

Three Cents Cherry Soda kombinira visokokvalitetnu izvorsku vodu s aromatičnim notama badema i divlje trešnje. Intenzivan i složen okus čini ovaj gazirani napitak savršenim dodatkom vašim koktelima i “longdrink” napitcima na bazi ruma. Idealna za svaku priliku, ova soda od višnje kombinira osvježavajuć i svjež okus divljih trešanja s bogatom bojom dodajući razigranu notu vašim pićima. • Opis

  Cherry Soda 200 ml
  Kartonsko pakiranje: 24 kom
  Proizvođač: Three Cents
  Zemlja porijekla: Grčka

  Three Cents Cherry Soda kombinira visokokvalitetnu izvorsku vodu s aromatičnim notama badema i divlje trešnje. Intenzivan i složen okus čini ovaj gazirani napitak savršenim dodatkom vašim koktelima i “longdrink” napitcima na bazi ruma. Idealna za svaku priliku, ova soda od višnje kombinira osvježavajuć i svjež okus divljih trešanja s bogatom bojom dodajući razigranu notu vašim pićima.

 • Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Zapremnina

 • Recenzije (0)
  Recenzije

  There are no reviews yet, would you like to submit yours

  Be the first to review “Cherry Soda 200 ml”

 • Dostava i plaćanje

  Dostava

  Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Pročitaj više!

  Plaćanje

  Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Scorpio-u d.o.o. jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Scorpio webshop-a. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Scorpio webshopa. Pročitaj više!