Učitavam sadržaj Učitavanje ovisi o brzini vaše veze!

« nazad
Novo!

Futrola za konobarski novčanik

Futrola za konobarski novčanik

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 108 Bodova!
108,00 kn bez PDV-a
SKU: 310150

Futrola za konobarski novčanik napravljen je od prirodne mekane kože. Ima pretinac za novčanik te jedan manji koji služi za blok i kemijsku. Futrola je namijenjena da se kroz nju provuče remen. Uz futrolu moguće je kupiti i pripadajući kožni novčanik. • Opis

  Futrola za konobarski novčanik napravljen je od prirodne mekane kože. Ima pretinac za novčanik te jedan manji koji služi za blok i kemijsku. Futrola je namijenjena da se kroz nju provuče remen. Uz futrolu moguće je kupiti i pripadajući kožni novčanik.

 • Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Boja

  Materijal

 • Recenzije (0)
  Recenzije

  There are no reviews yet, would you like to submit yours

  Be the first to review “Futrola za konobarski novčanik”

 • Dostava i plaćanje

  Dostava

  Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Pročitaj više!

  Plaćanje

  Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Scorpio-u d.o.o. jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Scorpio webshop-a. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Scorpio webshopa. Pročitaj više!