Učitavam sadržaj Učitavanje ovisi o brzini vaše veze!

« nazad

Juicer Ceado ES500

Juicer Ceado ES500

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 10.618 Bodova!
10.618,30 kn bez PDV-a
SKU: 413001

Model: ES500
Proizvođač: Ceado
Zemlja porijekla: Italija • Opis

  Model: Juicer Ceado ES500
  3000 okretaja
  700W, 220 – 240 V, 50 – 60 Hz
  Težina net / gross: 15,5 / 17,0 kg
  Dimenzije: 240 x 380 x 490 h mm
  Ulazna cijev: ¢ 75 mm
  Proizvođač: Ceado
  Zemlja porijekla: Italija

  Ako želite u baru nešto novo i isprobano, onda sa ES500 nećete pogriješiti.
  Svake godine je sve više gostiju koji žele popiti prirodne sokove, a skoro svi barovi imaju standardnu ponudu limunade i cijeđene naranče. Ako odete korak dalje i kupite ocjeđivač ES500 moći ćete ponuditi sasvim novu dimenziju u baru. Zamislite što bi sve gosti rekli kada biste im ponudili cijeđenu jabuku, mrkvu, ananas ili bilo koje voće i povrće u obliku SOKA! Ovaj uređaj to omogućuje sa vrlo malim postotkom otpada soka. Ukoliko imate običan uređaj za cijeđenje možete iz naranče iscjediti cca 50-60% soka, a uz Ceado ste u mogućnosti ovaj postotak podignuti na nevjerojatnih 90% što pričinjava znatnu uštedu. Ako samo usporedite cijenu u nabavi tvorničkih sokova od 0,2l koji koštaju od 4,5 kn do 7,00 kn i više, a 2 naranče koje ponekad daju i više od 2 dcl soka oko 2 kn. Ugostitelji pretežno stave cijenu cijeđenog soka puno više nego što je tvornički sok, a sada čak mogu i dodatno zaraditi ukoliko ostave istu cijenu.
  Ono što je važno za napomenuti jest da je kućište čelično s jedinstvenim magnetskim sistemom slaganja tako da Vam ne treba nikakav dodatni alat, a sigurno je za pranje jer ne dolazite u doticaj s ničim oštrim.

 • Recenzije (0)
  Recenzije

  There are no reviews yet, would you like to submit yours

  Be the first to review “Juicer Ceado ES500”

 • Dostava i plaćanje

  Dostava

  Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Pročitaj više!

  Plaćanje

  Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Scorpio-u d.o.o. jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Scorpio webshop-a. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Scorpio webshopa. Pročitaj više!

Možda će vam se svidjeti…