Učitavam sadržaj Učitavanje ovisi o brzini vaše veze!

« nazad

Moscow mule 590 ml

Moscow mule 590 ml

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 82 Bodova!
81,50 kn bez PDV-a
SKU: 363044

Legendarna čaša za Moscow Mule koktele koja če vaše goste ostaviti bez riječi. • Opis

  Opis prozivoda

  Moscow mule je koktel s jako zanimljivom legendom iza svog imena. Naime, John Martin svojedobno je kupio malenu destileriju vodke po imenom Smirnoff. Da, taj Smirnoff. I platio svega 14.000 dolara. Problem koji se javio je taj da vodka nije bila baš popularno piće u Americi koja je više uživala u viskiju. Čak su je neko vrijeme reklamirali kao viski nakon kojeg ne smrdite po alkoholu.

  Jedan dan otišao je kod svog kolege Jacka Morgana, vlasnika Cock’n Bull bara koji se požalio kako ima veliku zalihu ginger beera koja se jednostavno ne prodaje. Razgovor je načula i treća osoba koja je bila proizvođač bakrenih lončića s velikim viškom na zalihi. Tu je nastao prekret. Mogu li možda svo troje riješiti robe koju nikako ne mogu prodati? Tako je i bilo. Napravili su koktel Moscow mule, vodku pomiješali s ginger beerom uz dodatak malo soka od limete i posluživali su ga u bakrenim lončićima na kojima je bio ugraviran magarac koji se propinje na prednje noge i zadnjima zamahuje kao da će udariti nekoga. Tako je nastalo najpoznatije piće tog razdoblja.

  Ovo piće je osvježavajuće i idealno za ispijanje na terasama uz morski povjetarac. Poslužite ga u ovoj prekrasnoj bakrenoj šalici i vaši gosti biti će oduševljeni!

  • Pakiranje: 1 kom
  • Zemlja porijekla: Italija
  • Zapremnina: 590 ml
 • Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Zapremnina

  Boja

 • Recenzije (0)
  Recenzije

  There are no reviews yet, would you like to submit yours

  Be the first to review “Moscow mule 590 ml”

 • Dostava i plaćanje

  Dostava

  Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Pročitaj više!

  Plaćanje

  Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Scorpio-u d.o.o. jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Scorpio webshop-a. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Scorpio webshopa. Pročitaj više!