Učitavam sadržaj Učitavanje ovisi o brzini vaše veze!

« nazad

Pjenomat Ceado F12

Pjenomat Ceado F12

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 7.084 Bodova!
7.084,00 kn bez PDV-a
SKU: 416001
Dostupnost: Dostupno uz narudžbu

Jedinstveni aparat, novitet Ceada koji je patentirao proizvod za caffe barove koji ne znaju kako podići promet kave i uz nestručno osoblje imati vrhunski cappucino u jutarnjoj i popodnevnoj smjeni. Aparat koji koristi kombinaciju pare i mixera te podiže količinu mlijeka minimalno 100%. Stavite 200ml mlijeka te uz pomoć aparata dobijete više od 400ml vrhunske kreme na optimalnoj temperaturi od 55/60 °C u manje od jedne minute. Odabirom hladne opcije (bez pare) aparat može služiti i za hladne frapee ili hladne mixeve. Ova opcija je završena za cappucino koji se može čak i žličicom jesti. • Opis

  Model: Pjenomat Ceado  F12
  15.000 okretaja
  300 W, 220 – 240 V, 50 – 60 Hz
  Težina net / gross: 9 / 10 kg
  Dimenzije: 200 x 220 x 500 h mm

  Proizvođač: Ceado
  Zemlja porijekla: Italija

  Jedinstveni aparat, novitet Ceada koji je patentirao proizvod za caffe barove koji ne znaju kako podići promet kave i uz nestručno osoblje imati vrhunski cappucino u jutarnjoj i popodnevnoj smjeni. Aparat koji koristi kombinaciju pare i mixera te podiže količinu mlijeka minimalno 100%. Stavite 200ml mlijeka te uz pomoć aparata dobijete više od 400ml vrhunske kreme na optimalnoj temperaturi od 55/60 °C u manje od jedne minute. Odabirom hladne opcije (bez pare) aparat može služiti i za hladne frapee ili hladne mixeve. Ova opcija je završena za cappucino koji se može čak i žličicom jesti.

 • Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Dimenzije

 • Recenzije (0)
  Recenzije

  There are no reviews yet, would you like to submit yours

  Be the first to review “Pjenomat Ceado F12”

 • Dostava i plaćanje

  Dostava

  Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Pročitaj više!

  Plaćanje

  Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Scorpio-u d.o.o. jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Scorpio webshop-a. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Scorpio webshopa. Pročitaj više!

Možda će vam se svidjeti…