Učitavam sadržaj Učitavanje ovisi o brzini vaše veze!

« nazad

Precizne hvataljke – 30 cm

Precizne hvataljke – 30 cm

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 69 Bodova!
69,38 kn bez PDV-a
SKU: 334025

Popularno nazvane i kuhinjskom pincetom. Ove precizne hvataljke idealne su za barove i kuhinje. Lagane za korištenje, omogućuju jednostavno i elegantno postavljanje dekoracija u koktele ili na jela. Napravljene su od nehrđajućeg čelika 18/10. Ergonomske su, neslomljive, fleksibilne i lako se čiste. Dužina od 30 cm daje veliku moć manipulacije i elegantni izgled. Ove hvataljke postale su nezaobilazan alat u kuhinji ali i baru. Elegantan i praktičan komad opreme kojeg bi svaki bar trebao imati. • Opis

  Popularno nazvane i kuhinjskom pincetom. Ove precizne hvataljke idealne su za barove i kuhinje. Lagane za korištenje, omogućuju jednostavno i elegantno postavljanje dekoracija u koktele ili na jela. Napravljene su od nehrđajućeg čelika 18/10. Ergonomske su, neslomljive, fleksibilne i lako se čiste. Dužina od 30 cm daje veliku moć manipulacije i elegantni izgled. Ove hvataljke postale su nezaobilazan alat u kuhinji ali i baru. Elegantan i praktičan komad opreme kojeg bi svaki bar trebao imati.

 • Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Boja

  Dimenzije

  Materijal

 • Recenzije (0)
  Recenzije

  There are no reviews yet, would you like to submit yours

  Be the first to review “Precizne hvataljke – 30 cm”

 • Dostava i plaćanje

  Dostava

  Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Pročitaj više!

  Plaćanje

  Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Scorpio-u d.o.o. jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Scorpio webshop-a. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Scorpio webshopa. Pročitaj više!