Učitavam sadržaj Učitavanje ovisi o brzini vaše veze!

« nazad
Novo!

Stalak za kiblu

Stalak za kiblu

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 365 Bodova!
365,00 kn bez PDV-a
SKU: 363041

Stalak za kiblu idealan je za one objekte koji ne žele gostima zauzeti veliki dio stola s kiblom i bocama. Ono što treba uzeti u obzir je da je iznimno važno da sam stalak bude lagan i stabilan kako bi ga konobari mogli bez problema podignuti skupa s kiblom i bocom i donijeti do stola i pred goste. Drugi nezaobilazni faktor svakako je njegov izgled. Važno je da bude elegantan i nenapadan kako bi se uklopio u izgled objekta. Ovaj stalak je idealan upravo zato jer je proizveden od inox stalka i plastičnih postolja i posude za kiblu što ga čini laganim, prijenosnim i stabilnim. • Opis

  Proizvođač: Plastic Espelt s.l.

  Zemlja porijekla: Španjolska

  Dimenzije:

  • visina: 69 cm
  • unutarnji promjer gornjeg dijela: 18 cm
  • vanjski promjer gornjeg dijela: 20 cm

  Materijal: postolje i držač kible – plastika, stalak od inoxa

   

 • Recenzije (0)
  Recenzije

  There are no reviews yet, would you like to submit yours

  Be the first to review “Stalak za kiblu”

 • Dostava i plaćanje

  Dostava

  Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Pročitaj više!

  Plaćanje

  Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Scorpio-u d.o.o. jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Scorpio webshop-a. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Scorpio webshopa. Pročitaj više!

Možda će vam se svidjeti…